AROBS Transilvania Software

Agista este primul fond de investiții românesc care scalează IMM-urile locale prin piața de capital.

arobs.com

AROBS Transilvania Software, o companie cu 100% capital românesc fondată la Cluj în 1998.

Este un furnizor de soluții IT de sisteme gata de utilizare și software personalizat bazat pe cele mai noi tehnologii, pentru industrii extrem de competitive precum Automotive Engineering, Travel Software, Hospitality Solutions, Life Sciences, Home Automation Systems, IoT, Enterprise - Cloud application development.

AROBS este una dintre puținele companii cu capital românesc care se extind în Europa și Asia, prin achiziții și cucerirea unor piețe noi.

În ultimii peste 22 de ani de la înființare, AROBS Transilvania Software și-a dezvoltat propria linie de produse pentru piețele interne și internaționale pentru Fleet Management, Business Optimizations, HR, și și-a consolidat poziția de jucător puternic în domeniul distribuției de electronice de larg consum.

În prezent, 1000 de angajați și colaboratori lucrează în birourile AROBS din întreaga lume. În România sunt prezenți în Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași și București. În plus, compania are mai multe filiale internaționale în Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia și CoSo by AROBS în Olanda și Belgia.