Chromosome Dynamics

Agista este primul fond de investiții românesc care scalează IMM-urile locale prin piața de capital.

chromosome-dynamics.com

Chromosome Dynamics este o companie completă de consultanță și R&D (dezvoltare și cercetare) în agribusiness în conformitate cu standardele internaționale


Cu peste 10 ani de experiență în agribusiness, compania cu capital integral românesc urmărește atât dezvoltarea portofoliilor de produse pentru partenerii săi, cât și punerea la dispoziție a serviciilor de consultanță în domeniul agribusiness-ului. Are ca principal scop expunerea soluțiilor reale de care fermierii au nevoie pe parcursul procesului agricol și crearea de instrumente IT & AI pentru controlul complet al fiecărui proiect în parte.

Aplicația dezvoltată de companie, Agrobazar.ro, este primul proiect inovator derulat de către Chromosome Dynamics, cu rolul de a furniza inputuri fermierilor și pasionaților de agricultură. Agrobazar App pune la dispoziția utilizatorilor (clienți, consultanți, advertiseri) cele mai puternice instrumente de tip BUY AND MARKETING existente în prezent pe piața globală de agribusiness.

De asemenea, compania două depozite ce cumulează o suprafață de peste 400 m2, situate în orașul Filiași, județul Dolj, cu rolul de a deservi aplicația Agrobazar.