Consiliul de Administrație

Agista este primul fond de investiții românesc care scalează IMM-urile locale prin piața de capital

Ne recomandă performanța.
Ne unește pasiunea pentru piața de capital.

Anca Manițiu

Anca Manițiu

Membru Consiliu de Administrație

Cei peste 15 ani de activitate în finanțe-bănci, alături de formarea academică, i-au consolidat Ancăi capabilitățile de management financiar și de gestiune a riscului. Experiența în banking i-a fost amplificată în 3 ani de activitate pe piața de capital și 2 ani ca COO și membru în boardul ROCA Investments, calitate în care a supervizat operațiunile companiilor parte din portofoliu.

În prezent, Anca este și CFO Impetum Group.

Andrei Cionca

Andrei Cionca

Membru Consiliu de Administrație

Antreprenor vizionar, Andrei a anticipat nevoile mediului de afaceri românesc și a setat noi standarde ale succesului în business, ca fondator al tuturor companiilor din Impetum Group: CITR, ROCA, ROCA X și Agista.

Experiența de peste 22 de ani în business și aportul substanțial la dezvoltarea ecosistemului antreprenorial românesc i-au adus recunoașterea comunității, clasându-se în top 10 cei mai de succes tineri CEO din România, top 100 oameni de afaceri români, #1 manager de criză și unul dintre formatorii de opinie ai generației sale.

Nicolae Kovacs

Nicolae Kovacs

Membru Consiliu de Administrație

Nick este antreprenor cu experiență extinsă în zona de private equity și M&A, cu o experiență de peste 14 ani în deal making, banking și real estate, inclusiv 7 ani în zona de fonduri de investiții. Pasionat de piața de capital și mecanismele pieței, își propune să contribuie prin Agista la dezvoltarea culturii pieței de capital din România și să ofere afacerilor românești oportunitatea de a crește.

Nick se ghidează după principiul să lăsăm rezultatele să vorbească de la sine.