Consiliul de Administrație

Agista este primul fond de investiții românesc care scalează IMM-urile locale prin piața de capital

Ne recomandă performanța.
Ne unește pasiunea pentru piața de capital.

Andrei Cionca

Andrei Cionca

Membru Consiliu de Administrație

Antreprenor vizionar, Andrei a anticipat nevoile mediului de afaceri românesc și a setat noi standarde ale succesului în business, ca fondator al tuturor companiilor din Impetum Group: CITR, ROCA, ROCA X și Agista.

Experiența de peste 22 de ani în business și aportul substanțial la dezvoltarea ecosistemului antreprenorial românesc i-au adus recunoașterea comunității, clasându-se în top 10 cei mai de succes tineri CEO din România, top 100 oameni de afaceri români, #1 manager de criză și unul dintre formatorii de opinie ai generației sale.

Nicolae Kovacs

Nicolae Kovacs

CEO Agista
 

Nick este antreprenor cu experiență extinsă în zona de private equity și M&A, cu o experiență de peste 14 ani în deal making, banking și real estate, inclusiv 7 ani în zona de fonduri de investiții. Pasionat de piața de capital și mecanismele pieței, își propune să contribuie prin Agista la dezvoltarea culturii pieței de capital din România și să ofere afacerilor românești oportunitatea de a crește.

Nick se ghidează după principiul să lăsăm rezultatele să vorbească de la sine.

Anca Manițiu

Anca Manițiu

Membru Consiliu de Administrație

Cei peste 15 ani de activitate în finanțe-bănci, alături de formarea academică, i-au consolidat Ancăi capabilitățile de management financiar și de gestiune a riscului. Experiența în banking i-a fost amplificată în 3 ani de activitate pe piața de capital și 2 ani ca COO și membru în boardul ROCA Investments, calitate în care a supervizat operațiunile companiilor parte din portofoliu.

În prezent, Anca este și CFO Impetum Group.

Andreea Cionca-Anghelof

Andreea
Cionca-Anghelof

Advisory Board

Andreea este Managing Director al bordului Impetum Group responsabilă cu arhitectura  brandurilor grupului precum și a strategiei de construire a ecosistemului antreprenorial, parte a misiunii grupului. Este totodată președinte al Fundației Impetum, care militează pentru antreprenoriatul social.  Are peste 18 ani de experiență în management de criză, dintre care 11 ani de management organizational, deținând diverse poziții de conducere în cadrul grupului.

Cristian Logofătu

Cristian Logofătu

Advisory Board
 

Cofondator și CFO Bittnet Group, prima companie de IT listată la BVB, Cristian are expertiză în domeniul finanțelor, IT si experiență de peste 10 ani în gestionarea surselor de finanțare: subvenții nerambursabile, produse de finanțare bancară, runde de creștere a capitalului propriu, listarea unei companii la bursă, finanțare prin obligațiuni corporative.