Strategia noastră

Agista este fondul de growth equity care, prin capital și soluții personalizate, va deveni principala opțiune de partener pentru antreprenorii locali ce țintesc o creștere accelerată a companiei și a brandurilor proprii.

Convertim expertiza în performanță

AGISTA investește minoritar în companii care au depășit stadiul de start-up, au demonstrat o creștere susținută cu resurse limitate în nișa în care activează și vor să-și accelereze scalarea la nivel național și internațional.

AGISTA investește tickete minoritare, între 2 și 5 milioane de euro, abordează flexibil și aduce finanțare, know-how de business și linii de ghidaj cu privire la strategia de dezvoltare sau la nivelul echipei manageriale, în schimbul unei participații minoritare de acțiuni.

AGISTA aplică o strategie pe termen mediu și lung, între 3 și 5 ani, centrată pe parteneriate puternice cu echipele de management. Practic, atunci când investește într-o companie, AGISTA devine partenerul ei din toate punctele de vedere: financiar, prin aport de capital, managerial, prin aport de know-how și de consultanță și dezvoltare, prin identificarea oportunităților din piață, suport în gestionarea crizelor de creștere și networking.

Dinamici în acțiune. Agili în decizii.

Fiecare afacere e unică. Tocmai de aceea Agista vine cu soluții adaptate contextului. Aducem laolaltă, în aceeași echipă, investitori, manageri cu spirit antreprenorial și experți pentru ca împreună să beneficiem de o abordare integrală și integrată.

Ne dorim să consolidăm cât mai multe companii românești și să contribuim la creșterea acestora la nivel național și internațional pe baze solide.

Ne propunem să acționăm ca un partener activ.