Strategia noastră

Agista este primul fond de investiții românesc care scalează IMM-urile locale prin piața de capital

Convertim expertiza în performanță

Misiunea Agista este să ajute companiile locale în procesul de accelerare și să parcurgă împreună pașii necesari în direcția listării la bursă.

Obiectivul Agista este atingerea potențialului de valoare și lichiditate pentru acționari prin listarea companiilor partenere din portofoliu pe piața de capital. Urmărim așadar să identificăm afacerile care au potențial de creștere și nevoie de capital, dar și know-how pentru a le accelera și susține dezvoltarea.

Căutăm să dezvoltăm parteneriate cu companii private (PRE-IPO) din industrii diverse. Ne propunem să susținem afaceri care au o componentă de sustenabilitate. În același timp, ne preocupă reciclarea și managementul deșeurilor, dezvoltarea agriculturii și a afacerilor din industria alimentară , dar și domeniile energie, health, tech, servicii sau producție.

Țintim un dialog transparent cu companiile partenere de pe piața de capital sau în stadiu de plasamente private (PP) în toate domeniile cu potențial de creștere. 

Dinamici în acțiune. Agili în decizii.

Fiecare afacere e unică. Tocmai de aceea Agista vine cu soluții adaptate contextului. Aducem laolaltă, în aceeași echipă, investitori, manageri cu spirit antreprenorial și experți pentru ca împreună să beneficiem de o abordare integrală și integrată.

Ne dorim să consolidăm cât mai multe companii românești și să contribuim la plasarea pe piața de capital a unor afaceri solide.

Ne propunem să acționăm ca un partener activ.