Strategia noastră

Agista este fondul de growth equity care, prin capital și soluții personalizate, va deveni principala opțiune de partener pentru antreprenorii locali ce țintesc o creștere accelerată a companiei și a brandurilor proprii.

Convertim expertiza în performanță

Suntem un fond de growth equity cu focus pe acele companii, atât private, cât și listate, care au demonstrat o creștere susținută cu resurse limitate în nișa în care activează și caută să-și accelereze scalarea la nivel național și internațional.

Investim:
tickete minoritare între 1 și 5 milioane de euro,
aplicând o strategie pe termen mediu și lung
centrată pe parteneriate puternice cu echipele de management.
 

Abordăm flexibil, înțelegem că nu există o soluție unică, ne implicăm activ prin soluții personalizate concrete, pornind de la profilul sectorului, etapa de creștere și nevoile strategice ale companiei.

Dinamici în acțiune. Agili în decizii.

Fiecare afacere e unică. Tocmai de aceea Agista vine cu soluții adaptate contextului. Aducem laolaltă, în aceeași echipă, investitori, manageri cu spirit antreprenorial și experți pentru ca împreună să beneficiem de o abordare integrală și integrată.

Ne dorim să consolidăm cât mai multe companii românești și să contribuim la creșterea acestora la nivel național și internațional pe baze solide.

Ne propunem să acționăm ca un partener activ.